RYHMÄKUVAUS

Sunnuntain Latinocombo on lattaritanssitunti, jossa ohjaajina toimivat Elina ja Lotta. Elinan lattarimix -tunnilla tanssitaan vauhdikkaasti eri lattarityyleillä. Lotan tunnilla keskitytään aina yhteen tanssilajiin ja opetellaan sen tekniikkaa.

Elinan tunnilla keskitytään ottamaan hiki pintaan ja nauttimaan tanssin riemusta monipuolisen latinalaismusiikin rytmittämänä. Tunnit koostuvat useista eri latinaistansseista aina sambasta jiveen ja salsasta reggaetoniin ja helpot askelkuviot sopivat niin vasta-alkajille kuin jo edistyneemmillekin tanssijoille. Tunnin aikana käydään läpi eri latinalaistansseja, nostetaan sykettä reippaammilla tansseilla sekä rauhoitutaan hitaampien rytmien mukana. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita ja tavoitteena tunneilla on pitää hauskaa. Tule mukaan kokemaan latinalaistanssien maailma ja nauttimaan liikunnan riemusta!

Lotan tunnilla pääset tutustumaan eri lattaritansseihin. Tunnilla keskitytään aina yhteen tanssilajiin kerrallaan ja opetellaan myös tekniikkaa. Lisäksi tunnilla tehdään lyhyitä koreografioita ja nautiskellaan lattarimusiikista!

Lotta ja Elina tanssittavat alkuvuodesta alustavan aikataulun mukaan seuraavasti:

13.1. Lotta, tanssina samba
20.1. Lotta, tanssina cha cha
27.1. Lotta, tanssina paso doble
3.2. Lotta, tanssina cuban rumba
10.2. Lotta, tanssina bachata
17.2. Elinan latinomix
24.2. Elinan latinomix
3.3. Elinan latinomix
10.3. Lotta, tanssina salsa
17.3. Lotta, tanssina reggeaton
24.3. Elinan latinomix
7.4. Lotta, tanssina jive

OHJAAJA

Elina Tikkanen
Aikuisliikunta

Lotta Leinonen
Aikuisliikunta

KERTAMAKSUT

 

Aikuisten ryhmäliikunnan lukujärjestykseen sisältyville tunneille voit tulla maksamalla 10€ tutustumismaksun johtokuntalaiselle tai ohjaajalle tasarahalla tai liikuntaseteleillä ennen tuntia. Verotussyistä kertamaksuja otetaan vastaan kausien alkaessa kahden kuukauden ajan.