RYHMÄKUVAUS

Sunnuntain Latinocombo on lattaritanssitunti, jossa ohjaajina vuorottelevat Elina ja Lotta. Elinan tunnilla tanssitaan vauhdikkaasti eri lattarityyleillä. Lotan tunnilla keskitytään aina yhteen tanssilajiin ja opetellaan sen tekniikkaa.

Elinan tunnilla keskitytään ottamaan hiki pintaan ja nauttimaan tanssin riemusta monipuolisen latinalaismusiikin rytmittämänä. Tunnit koostuvat useista eri latinaistansseista aina sambasta jiveen ja salsasta reggaetoniin ja helpot askelkuviot sopivat niin vasta-alkajille kuin jo edistyneemmillekin tanssijoille. Tunnin aikana käydään läpi eri latinalaistansseja, nostetaan sykettä reippaammilla tansseilla sekä rauhoitutaan hitaampien rytmien mukana. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita ja tavoitteena tunneilla on pitää hauskaa. Tule mukaan kokemaan latinalaistanssien maailma ja nauttimaan liikunnan riemusta!

Lotan tunnilla pääset tutustumaan eri lattaritansseihin. Tunnilla keskitytään aina yhteen tanssilajiin kerrallaan ja opetellaan myös tekniikkaa. Lisäksi tunnilla tehdään lyhyitä koreografioita ja nautiskellaan lattarimusiikista!

Elina ja Lotta vuorottelevat Latinocombossa seuraavasti:

26.8. Elina
2.9. Lotta, tanssina salsa
9.9. Lotta, tanssina reggaeton
16.9. Elina
23.9. Elina
30.9. Lotta, tanssina bachata
7.10. Elina
14.10. Lotta, tanssina samba
21.10. Lotta, tanssina cha cha
28.10. Lotta, tanssina rumba
4.11. Lotta, tanssina jive
11.11. Elina
18.11. Elina
25.11. Lotta, tanssina cuban rumba
2.12. Lotta, tanssina cuban mix
9.12. Elina

OHJAAJA

Elina Tikkanen
Aikuisliikunta

Lotta Leinonen
Aikuisliikunta

KERTAMAKSUT

 

Aikuisten ryhmäliikunnan lukujärjestykseen sisältyville tunneille voit tulla maksamalla 10€ tutustumismaksun johtokuntalaiselle tai ohjaajalle tasarahalla tai liikuntaseteleillä ennen tuntia. Verotussyistä kertamaksuja otetaan vastaan elo-lokakuussa.